10.000 persones sorten al carrer sota el lema “Defensem la terra, construïm el futur”
Publicado el 5 de marzo de 2023

Barcelona va acollir una manifestació multitudinària en contra dels macroprojectes com ara l’ampliació de l’aeroport.

Ahir 10.000 persones, segons els convocants, van sortir al carrer a Barcelon en protesta contra diferents macroprojectes que els pressupostos de la Generalitat pretén impulsar i que es votaran el proper 10 de març.

Aquest projectes són l’ampliació de l’aeroport del Prat de Llobregat, la construcció del 4quart cinturó i el PDU Circuit de Catalunya al Vallès i al macrocasino de Hard Rock al Camp de Tarragona.

La protesta estava convocada per més de 100 col·lectius iorganitzacions de tota mena i ha rebut el suport de moltes més.

Els convocats han denunciat «la connivència entre les elits econòmiques i els partits polítics, principalment el recent pacte entre Esquerra i el PSC, però també el beneplàcit d’altres partits sense els quals el seu pla no seria possible». Consideren que són «megaprojectes que trinxen el territori, incrementen l’ús de carburants fòssils i massifiquen amb el turisme els nostres barris, costes i pobles».

Els organitzadors van assegurar que «Avui només és el principi d’un llarg període de lluita, seguim organitzant-nos i construint la unió de totes les lluites a través de jornades, mobilitzacions i accions per tot arreu».

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×