Adif abordarà aquest cap de setmana obres clau en el nou ramal a l’aeroport
Publicado el 13 de abril de 2024

Se circularà per via única entre El Prat i Gavà i entre Garraf i Sitges.

El 13 i 14 d’abril, els trens de les línies R2 sud i regionals circularan per via única entre El Prat de Llobregat i Gavà, quedant suprimida la relació entre Barcelona i Vilanova i la Geltrú.


Els trens entre Barcelona i Sant Vicenç de Calders, per part seva, efectuaran parada en totes les estacions del recorregut.


Així mateix, es modifiquen els horaris i es desviarà el 50% dels trens regionals perVilafranca del Penedès, incrementant el temps de recorregut entre 40 i 50 minuts.


Durant aquests dos dies, Adif aborda actuacions en el nou ramal d’accés a l’Aeroport del Prat i continua avançant en la renovació de la infraestructura en el tram Castelldefels-Vilanova i la Geltrú; uns treballs incompatibles amb el manteniment de la circulació ferroviària per la línia R2 sud:

  • Nou accés a l’aeroport: muntatge en la via II d’un nou desviament o canvi d’agulles i altres operacions per a la seva posada en servei;
  • Actuacions de renovació de la infraestructura (via, travesses i balast) entre Castelldefels i Vilanova i la Geltrú. Per això, els trens circularan en règim de via única entre Garraf i Sitges.

Informació sobre modificacions del servei

Tota la informació sobre aquestes modificacions del servei es pot consultar en els expositors de les estacions dels trams afectats, a les webs rodaliesdecatalunya.catrenfe.com, en el telèfon d’informació 900 41 00 41, a l’app de Rodalies de Catalunya, així com en les xarxes socials @rodalies i @renfe.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×