Aena construirà una planta fotovoltaica, a l’aeroport del Prat
Publicado el 2 de marzo de 2024

Per a la construcció d’aquesta instal·lació s’ha tingut en compte la disponibilitat de terrenys i la garantia d’un alt nivell d’aprofitament solar.

Aena construirà una planta solar fotovoltaica a l’aeroports del prat i Reus. El contracte ha estat adjudicat a la UTE Acciona Construcción / Tecmo Instalaciones Obras y Servicios, S.A. a l’últim Consell d’Administració de la companyia.

El contracte inclou la redacció del projecte, execució de l’obra, posada en servei i manteniment d’un any, amb un termini de 36 mesos; s’ha tingut en compte la disponibilitat de terrenys i la garantia d’un alt nivell d’aprofitament solar.

La planta solar fotovoltaica de l’Aeroport del Prat comptarà amb una potència total instal·lada de 12 MWp i una potència nominal de 10 MW. S’ubicarà dins dels terrenys de l’aeroport i tindrà una producció equivalent al consum d’unes 5.790 llars.

Els excedents de l’energia produïda en aquesta planta es podrà utilitzar per a aconseguir garanties d’origen pròpies, que seran utilitzades per a la resta dels aeroports de Catalunya.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×