Aprovades les beques menjador.
Publicado el 15 de enero de 2022

L’Ajuntament destinarà a aquests ajuts un total de 280.922 euros durant el curs 2021-2022.

L’Ajuntament del Prat de Llobregat destinarà un total de 280.922 € per garantir l’accés al servei de menjador escolar a més de 370 alumnes d’educació infantil i d’ensenyaments obligatoris per al curs 2021-2022.
Per a alumnes de segon cicle d’educació infantil (3 a 6 anys) i d’ensenyaments obligatoris, l’Ajuntament del Prat subvencionarà el servei de menjador escolar a 272 infants i hi destinarà 163.916,65 €. Aquests ajuts pretenen complementar les beques de menjador que depenen de la Generalitat de Catalunya i que gestiona el Consell Comarcal del Baix Llobregat, així com atendre d’altres situacions d’infants que no han accedit als ajuts del Consell Comarcal de forma temporal o permanent durant tot el curs per diferents causes.
L’Ajuntament becarà els 101 infants restants de primer cicle d’educació infantil (0 a 3 anys) per atendre les necessitats d’alimentació de la petita infància.
Per finançar el cost del servei de menjador escolar de les escoles bressol d’aquests infants, l’Ajuntament hi destinarà un total de 117.005,50 € al llarg del curs 2021-2022.
Els ajuts municipals poden cobrir percentatges que van del 30% al 100% del cost total del servei de menjador escolar dels centres educatius i escoles bressol, en funció de la situació socioeconòmica de cada unitat familiar.
L’Ajuntament del Prat reforça els ajuts en aquestes etapes educatives, perquè una de les seves línies d’actuació prioritàries és prevenir i atendre situacions d’inseguretat alimentària, especialment si afecten infants i adolescents de llars vulnerables o en situació de risc social, i garantir el principi d’igualtat d’oportunitats a l’accés al servei de menjador escolar, que, a més de proporcionar un àpat diari als nens i nenes, esdevé un espai educatiu per a l’alimentació, la salut, la convivència i la inclusió dels infants. (Nota de premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×