Avanza reconeix deficiències al servei d’autobusos del Baix Llobregat.
Publicado el 12 de enero de 2022

La nova operadora respon als sindicats reconeixent alguna de les incidències que atribueix a l’estat de la flota d’autobusos.

La empresa Avanza ha donat avui resposta a la crítica que els sindicats UGT i CCOO, van fer sobre la qualitat del servei de autobusos del Baix Llobregat.

L’operadora mostra la seva disposició a treballar de manera intensa per a la prestació del millor servei el més aviat possible.

A la vegada afirma haver rebut uns vehicles en condicions deficients i recepcionat un servei molt deteriorat en els últims mesos, fet, que entenen , està tenint un impacte a curt termini.

A més asseguren que als 15 dies que operant ja s’estan prenent totes les mesures d’urgència necessàries per revertir aquesta situació, tant les que són de caràcter operatiu, com les relacionades amb el reforç de les tasques de manteniment.

També demanen un marge de temps per assolir un escenari que torni a ser estable.

L’empresa afirma a la seva nota de Premsa no tenir constància que s´hagi produït cap agressió a personal de conducció, desmentint així les afirmacions dels sindicats CCOO i UGT.

Avanza assegura que les noves instal·lacions estan gairebé operatives al 100%, malgrat les dificultats derivades del període vacacional, de l’impacte de la Covid-19 i de la crisi de subministrament de components. «S’estan ultimant detalls que permetran tenir total funcionalitat a breu termini a la vegada que Lamenten les afectacions que s’estan produint en el servei, i en especial les molèsties que s’estan ocasionant als clients.»

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×