Celebrada la 25 edició de l’Aplec de la Tartana
Publicado el 18 de octubre de 2021

La Granja de la Ricarda va tornar a acollir l’Aplec de la Tartana, organitzat per Amics del Prat, Amics de la Sardana i Amics dels cavalls.

Malgrat la pandèmia El Prat recupera el seu pols amb la celebració de les activitats tradicionals de la nostra ciutat, com ara l’Aplec de la Tartana un event que es va celebrar en format reduït i amb les mides de seguretat contra la Covid i que recupera el seu emplaçament de La Ricarda.

L’Acte organitzat per Amics del Prat, Amics de La Sardana i Amics del Prat, va comptar amb tot un seguit d’activitats tradicionals com Ballada de Sardanes, un taller de destilació d’essències i un altre de cistelleria, una exposició de Eines del camp que conformen part de la col·lecció etnològica Puigs Cases i Cal Jaume del Bitxot , un taller de apicultura o la tradicional plantada d’arbres que aquest any arriba a la seva setena edició.

Els nou grup de Trabucaires del Prat també va aportar la seva sonora participació.Una altra entitat que va co·laborar van ser el Picacrestes amb la realització d’un taller de danses tradicionals.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×