Com podem ajudar als afectats per la guerra a Ucraïna
Publicado el 17 de marzo de 2022

L’Ajuntament va convocar un acte informatiu al cèntric per a explicar com podem ajudar a Ucraïna des del Prat.

El Cèntric Espai Cultural va acollir dilluns 14 de març, un acte informatiu sobre com ajudar des del Prat a la població ucraïnesa. Durant l’acte, es van exposar les diferents formes que té la ciutadania i les entitats del Prat per col·laborar amb les tasques d’ajuda humanitària a la zona del conflicte o amb l’acollida de persones refugiades procedents d’Ucraïna.

Per part del govern municipal, van intervenir l’alcalde, Lluís Mijoler, i la regidora d’Acció Comunitària i Drets Humans, Esther García. Per part de les ONG i les entitats solidàries, ho van fer Victòria Planas, responsable d’Acció humanitària i refugi del  Fons Català de Cooperació; Montse Santolino, coordinadora de “La Fede”, Coordinadora d’ONG de Catalunya;  i Adolf Díaz,  coordinador local de la Creu Roja, aquests van explicar els projectes desplegats al territori a través de la  Creu Roja internacional.

Per tractar sobre l’atenció i l’acollida de les persones procedents d’Ucraïna, va intervenir Elena Maya, coordinadora d’atenció a les persones de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat (CCAR), juntament amb Jesús Gómez, del programa municipal de Nova Ciutadania.

La conducció de l’acte va anar a càrrec d’Arnau Garcia, Cap de secció del Programació, Planificació i Avaluació dels Servei d’Acció Social de l’Ajuntament del Prat.

Les entitats presents van fer una crida a fer aportacions monetàries i no materials per a ajudar a la població ucraïnesa.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×