Comencem el curs amb més salut que mai!
Publicado el 9 de septiembre de 2021

La Tinent d’Alcalde d’Esports i Salut Pública de
l’Ajuntament del Prat, reflexiona sobre la pràctica esportiva i els hàbits
saludables a l’inici de curs.

Opinió

El curs escolar és a punt de començar. La comunitat educativa i els professionals de la salut han treballat colze a colze per garantir un curs d’allò més segur possible.

Estic segura que serà un gran any escolar en que els infants, famílies i sector educatiu trauran profit aprenent i jugant en el dia a dia. Precisament, amb l’inici de curs també és el moment de pensar quines activitats extraescolars podran gaudir els més petits de casa. I convé recordar que l’activitat física des de ben petits ajuda al desenvolupament emocional i corporal dels infants. Piscina, atletisme, hoquei, vòlei, bàsquet, futbol… les opcions de practicar esport són moltes i al Prat treballem per tal que tots els infants que ho desitgin puguin practicar-los.

I ho fem col·laborant amb les entitats que ofereixen l’ensenyament i entrenament de l’esport com també ajudant a les famílies que més ho necessiten gràcies a l’aportació que fa l’Ajuntament per tal d’ ajudar a fer front a la despesa econòmica que suposa la pràctica esportiva.

La salut mental i la salut física van de la mà. I no només pels més petits de casa, sinó també per a tota la família. Si a casa som un exemple d’hàbits saludables pels més petits ells aprendran que la pràctica esportiva no és un fet extraordinari sinó part de la rutina. Per què crec que una mens sana in corpore sano ens ajuda a tots a ser millors persones. Feu esport! Bon inici de curs escolar! (Debprah García Barrios. Tinent d’ Alcalde del Ajuntament del Prat)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×