Concentració contra la guerra a Ucraïna
Publicado el 28 de febrero de 2022

La junta de portaveus de tots els grups polítics amb representació a l’Ajuntament del Prat ha acordat aquest dilluns, 28 de febrer, l’adhesió de la nostra ciutat a la declaració de la Federació de Municipis de Catalunya de suport a la població ucraïnesa i en rebuig a la guerra iniciada per Rússia.

Amb motiu d’aquesta adhesió, demà 1 de març a les 19 h, es durà a terme una concentració en rebuig per aquest conflicte, tot exigint la seva aturada immediata, a la plaça de la Vila, davant de l’Ajuntament, com també passarà a altres pobles i ciutats de Catalunya.

Paral·lelament a la convocatòria d’aquesta concentració, l’Ajuntament del Prat està activant una sèrie de mesures de suport a la població civil que està patint els efectes del conflicte armat. Es convocarà la Taula de Nova Ciutadania i la Comissió del Prat al Món,  l’Àrea d’Acció Social i Comunitària es posarà en contacte amb les persones ucraïneses empadronades al municipi amb l’objectiu d’oferir suport i acompanyament, i el consistori farà una donació de 5.000 euros a la Creu Roja, que està desplegada a la zona de conflicte per prestar suport a la població civil. Pel que fa a l’acollida de persones refugiades del conflicte, el Prat, que compta amb una gran una trajectòria com a ciutat refugi i de fet ja ha acollit famílies ucraïneses en el passat, està en contacte amb el Fons Català de Cooperació per participar en els diferents mecanismes d’acollida que es puguin articular. (Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×