Concert conferència del pratenc Marc García Arnau
Publicado el 3 de junio de 2022

El cantautor va actuar a la sala d’actes del Cèntric.

El passat dilluns el cantautor i poeta pratenc va actuar a la sala d’actes del Cèntric a un acte organitzat per la Associació Tinta Blava.

Va començar recitant el seu poema slam «esdrújulo» i va seguir amb algunes de les cançons del seu disc «La Corte del Rey Loco», com ara de cuchara y tenedor,proserpina, el padre Antonio, Los solidarios, La corte del rey loco, Cançó de les bruixes o animalario.

En castellà, català, francès i portuguès, va cantar algunes de les més conegudes cançons de cantautors reconeguts com Parte Médico» de George Brassens , «Le Métèque» de George Moustaki, «El trobador» de Joan M. Serrat, «Soldadito Boliviano» de Paco Ibáñez, «O Leãozinho» de Caetano Veloso i «Cita con ángeles» de Silvio Rodríguez.

Durant el concert en Marc va disertar amb humor ; pero amb profunditat sobre el món dels cantautors.

Previ a la seva actuació Jesús García Moreno, pare d’en Marc, va fer un resum de la trajectòria del seu fill des d’una perspectiva més íntima tot recordant que quan el seu fill era petit i no parava de plorar l’agafava en braços i li recitava Lorca, Machado, Miguel Hernández…

Nascut el 14 d’octubre de 1980 al Prat , ciutat on viu després d’haver passat deu anys a Madrid i dos a París.

Ha publicat els poemaris Peligro de Suerte (Marfutura, 2007) i El Mundo Dejado a la Suerte de una Cabra (Marfutura, 2012), un projecte a quatre veus.

És autor de dos discos: Marc García canta a Brassens (RockCD Records, 2016), amb traduccions pròpies, en castellà i català, del cantautor francès Georges Brassens i La corte del rey loco (Rocket Music, 2020).

També és coorganitzador dels espectacles de poesia oral Llobregat Slam Poetry.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×