Damm presenta un robot que serveix cervesa de manera autònoma
Publicado el 28 de febrero de 2022

Es tracta d’un braç articulat que permetrà agilitar el servei de begudes en grans esdeveniments.

Damm presenta en el marc de la nova edició del MWC Barcelona (Mobile World Congress Barcelona) un braç articulat que ajudarà a agilitar el servei de begudes en esdeveniments multitudinaris. L’eina, desenvolupada en col·laboració amb la consultora robòtica BR5, funcionarà de manera autònoma i suposarà una ajuda per als cambrers i cambreres en moments de màxima afluència en grans esdeveniments com a congressos, festivals o concerts.

Els assistents a aquesta edició de MWC Barcelona, que se celebrarà a Fira Gran Via (l’Hospitalet de Llobregat) del 28 de febrer al 3 de març, seran testimonis de la prova pilot que durà a terme Damm per a testar el funcionament del nou dispositiu electrònic. El robot en qüestió està format per un braç articulat capaç de simular la destresa dels millors cambrers i cambreres, sent capaç d’agafar un got d’un dispensador, col·locar-lo amb la inclinació justa sota el tirador de cervesa Estrella Damm, obrir-lo i tirar la “canya perfecta” − amb els dos dits justos de crema pertinents −, tancar l’aixeta i presentar-la finalment a la barra, on el personal del bar la servirà al client final.

El nou robot serà testat per primera vegada en un esdeveniment multitudinari com el 4YFN, on l’afluència contínua de clients i clientes fa necessari idear noves vies que permetin al personal de la barra poder atendre’ls d’una forma ràpida sense reduir la qualitat del servei. Amb aquesta nova proposta, Damm reforça el seu compromís amb l’impuls de la innovació i la tecnologia com a eines fonamentals per a l’evolució del sector dels grans esdeveniments.

“En un entorn en constant evolució, la innovació i l’aposta per les noves tecnologies s’han convertit en elements bàsics per a assegurar l’adaptació del sector dels grans esdeveniments als nous temps. Des de Damm treballem per a promoure la digitalització del sector, apostant per col·laborar amb companyies del sector tecnològic i startups que ens ajudin a continuar avançant en la transformació digital dels esdeveniments en els quals col·laborem”, va afirmar Laura Gil, directora de Transformació Digital de Damm.

Innovació sense deixar de costat la sostenibilitat

A més de presentar les últimes innovacions tècniques aplicades en esdeveniments multitudinaris, Damm posarà també a prova durant el MWC Barcelona 2022 els seus nous gots reutilitzables fets amb un 100% d’alumini produït pel seu proveïdor de llaunes Ball. Aquest tipus de gots, en estar elaborats amb 100% d’alumini, poden reciclar-se íntegrament i indefinidament, ja que aquest tipus de material no perd qualitat ni propietats per moltes vegades que es recicli com pot passar amb altres materials com el paper i el plàstic. A més, aquest tipus de gots permeten conservar la beguda freda per un major període de temps, millorant així l’experiència del consumidor.

Els gots d’alumini que Damm testarà en el 4YFN podran ser emplenats tantes vegades com es desitgi per a, posteriorment, ser dipositats en papereres de reciclatge quan ja no vagin a utilitzar-se més. Com a mostra de la seva ferma aposta amb l’economia circular, Estrella Damm ha creat al costat de l’empresa de reciclatge Blipvert uns contenidors exclusius per a reciclar aquests gots.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×