Del camp a la Fira de Barcelona.
Publicado el 30 de marzo de 2022

La Cooperativa agrícola del Prat estarà present per primer cop a la Fira alimentària.

La Cooperativa Agrícola del Prat assistirà per primera vegada a la fira Alimentaria com a expositora per defensar la feina de la pagesia pratenca i posar en valor els productes que conrea. La Carxofa Prat serà la protagonista de la presència de la Cooperativa a la fira, remarcant el seu sabor únic, la seva qualitat i frescor i el fet de ser conreada al costat de Barcelona. La fira se celebra entre el 4 i el 7 d’abril al recinte de Fira de Barcelona a la Gran Via.

Per a la Cooperativa Agrícola del Prat, ser presents en un certamen com aquest significa fer un pas més pel reconeixement de la feina i del producte de les famílies pageses del Prat que nodreixen Barcelona i la seva àrea metropolitana amb productes de qualitat durant tot l’any. Aquests productes demostren que “Més Km0, impossible”, el lema amb què la Cooperativa Agrícola del Prat participa a la fira Alimentaria, un missatge carregat de valors relacionats amb la  sostenibilitat, la defensa del territori i l’aposta per la qualitat.

La Cooperativa Agrícola comptarà amb aquest estand a la fira Alimentaria en plenes Festes de la Carxofa, amb què es reivindica el producte emblema d’un Parc Agrari que és una garantia d’alimentació sostenible i font de benestar i riquesa. Cap producte es conrea i es cull més a prop de la Fira Alimentaria que la Carxofa Prat i les verdures del Parc Agrari del Baix Llobregat. 

Des de la Cooperativa Agrícola es treballa per destacar la qualitat de la Carxofa Prat, varietat blanca de Tudela, com a producte de referència a la restauració de Barcelona.

Activitats a l’estand de la Cooperativa Agrícola del Prat

Durant el transcurs de la fira, des de dilluns 4 fins a dijous 7 d’abril, a l’estand de la Cooperativa Agrícola es podrà gaudir de showcookings amb pagesos i professionals de la restauració que elaboraran en directe plats amb Carxofa Prat com a ingredient principal. Els showcookings seran cada dia a les 12 h del migdia i s’oferiran tastets de degustació amb productes de proximitat. A continuació, es detallen els participants dels showcookings per dies:

Dilluns

Cuinera Lola Martín (Lola’s Brunch) i Agusti Garcia (president Cooperativa)

Dimarts

Monica Escudero (El Comidista) Xavi Oliva (Vicepresident Cooperativa)

Dimecres

Max Colombo (Xemei) i Xavi Oliva (Vicepresident Cooperativa)

Dijous

Albert Mendiola (Marimorena) i Marcel Tort (Pagès Cooperativa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×