Demà és reuneix la Junta de Seguretat Local
Publicado el 26 de abril de 2022

Segons la memòria de 2021, la situació de seguretat a la ciutat ha evolucionat favorablement.

La Junta local de seguretat es reunirà dimecres vinent, 27 d’abril, per fer balanç de l’evolució de la situació a la ciutat en aquesta matèria durant el 2021. S’hi presentarà la memòria de 2021 que engloba les actuacions de la policia local i dels Mossos d’Esquadra a la ciutat, que mostra una millora global de les dades de seguretat al Prat respecte als anys anteriors.  

La trobada anual de la Junta local de seguretat es farà a la seu de Fundesplai al Prat La junta està integrada per representats de l’Ajuntament i de la policia local i dels diferents cossos de seguretat que actuen al Prat de Llobregat, entre ells també els Mossos d’Esquadra, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, la presideix l’alcalde del Prat.

La Junta, com a espai de coordinació dels diferents cossos policials, també fixarà els principals reptes i objectius en matèria de seguretat a partir de 2022, especialment pel que fa a seguir reforçant la coordinació entre ells per reduir els delictes per robatoris a domicilis i a l’interior de vehicles i les plantacions il·legals de marihuana. Gràcies a aquesta coordinació, ja s’han aconseguit avenços i èxits fins al moment, com la recent desarticulació d’un grup dedicat al tràfic d’aquesta droga al Prat a principis del passat mes de març.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×