El conseller d’Educació, es reuneix amb les direccions dels centres del Prat
Publicado el 28 de abril de 2022

La reunió ha tingut lloc al Cèntric amb un important desplegament policial degut a la protesta dels sindicats de l’ensenyament.

El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, s’ha reunit aquest matí amb els directors i directores dels centres educatius del Prat de Llobregat. En la trobada també hi ha estat present el director dels Serveis Territorials d’Educació al Baix Llobregat, Albert Grau.

Durant la reunió, el titular d’Educació ha pogut exposar als representants de les direccions dels centres educatius de la ciutat els principals reptes del Departament i conèixer les valoracions dels equips directius. “En les diferents visites que vaig fent per tot el país tenen molt valor les reunions mantingudes amb els ajuntaments, com a institucions clau en les polítiques educatives, i amb les direccions dels centres educatius. Aquestes trobades ens permeten compartir impressions i conèixer quin és l’estat i les diferents realitats que viuen els centres”, ha expressat Gonzàlez-Cambray. A la visita ha estat acompanyat per la regidora d’ensenyament de l’ajuntament Pilar Eslava.

El conseller ha explicat que el proper curs escolar els centres tindran a l’Infantil 3 de forma majoritària una ràtio de 20 alumnes per aula, una mesura de reversió de les retallades que beneficiarà l’alumnat i professorat d’aquests cursos. També ha reiterat davant els directors i directores la voluntat negociadora del departament i d’escolta activa al professorat i equips directius.

La trobada s’ha produït al Cèntric amb un important desplegament policial davant la protesta dels sindicats de l’ensenyament, aquest en declaracions en exclusiva per a El Prat al dia han informat que la protesta tenia dos motius, la primera la retallada que els docents han patit als seus salaris i la segona la inacció de la conselleria per a millorar la qualitat de l’ensenyament. Els manifestants han demanat la dimissió del conseller, tot i que el fort cordó policial els ha impedit entrar al Cèntric.

Sen’s dubte la modificació del calendari escolar també haurà estat motiu de la protesta.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×