El ple aprova subvencions per facilitar la recuperació econòmica
Publicado el 13 de enero de 2022
  • El ple municipal d’ahir va aprovar les bases de diferents subvencions per reactivar l’economia local front a l’impacte de la covid. Entre elles, figuren els 120.000 euros amb què l’Ajuntament cofinançarà en un 40% 3.000 targetes “MarketPrat” (de 100 euros cadascuna) per incentivar les compres al comerç local. També atorgarà subvencions per facilitar la reincorporació de persones afectades per ERTO.

Al ple municipal d’ahir també és van aprovar per unanimitat diverses mesures per contribuir a la recuperació i dinamització del teixit comercial i econòmic de la ciutat, en el marc de l’estratègia “Ara més que mai, el Prat” per reimpulsar la ciutat en diferents àmbits front a l’impacte de la covid. Una d’aquestes mesures és la targeta moneder del programa “Marketprat”, que estarà precarregada amb 100 euros, dels quals 40 estaran subvencionats per l’Ajuntament.

El ple d’avui va aprovar inicialment les bases per a la concessió de les subvencions d’aquest programa, a què l’Ajuntament destinarà un total de 120.000 euros, amb què cofinaçarà en un 40% fins a 3.000 targetes. Es preveu que serveixin per mobilitzar fins a 300.000 euros cap al comerç local. De les compres que es podran fer amb les targetes, s’exclouran les realitzades a franquícies, grans cadenes i benzineres així com el sector de la restauració, que ja compta amb les seves pròpies campanyes de promoció.

Una altra de les mesures per a la recuperació del teixit econòmic i comercial està relacionat amb les subvencions a empreses del municipi per a la reincorporació del personal en situació d’ERTO afectat per les mesures de contenció de la pandèmia de la covid. Al ple d’avui també s’han aprovat inicialment les bases de concessió d’aquestes subvencions, a què l’Ajuntament destinarà fins a 144.000 euros per atorgar ajuts (de 4.000 euros) a fins a 36 empreses (PIMEs, micropimes, comerç, economia social i cooperativa…) del Prat que reincorporin persones treballadores del Prat.(Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×