El ple municipal va aprovar el Pla local d’Infància i Adolescència
Publicado el 9 de abril de 2022

Un dels punts sobre educació tractats al ple de dijous és el Pla local d’infància i adolescència (PLIA) 2022-2025, un dels compromisos recollits al Pla d’Actuació Municipal d’aquest mandat. El PLIA té com a objectiu general millorar la planificació estratègica de les polítiques municipals d’infància i adolescència i té en compte les normatives i objectius al respecte establerts per les Nacions Unides i per la legislació catalana i estatal.  Avui, el ple ha aprovat inicialment el pla per unanimitat.

En paral·lel al procés d’elaboració del PLIA, s’ha creat la Taula Local de la Infància i l’Adolescència per fomentar la col·laboració mútua i el treball en xarxa dels diferents agents del sector.

Així mateix, s’ha aprovat inicialment per unanimitat les bases de les subvencions per a empreses que facilitin la contractació laboral al sector de la logística dels participants del projecte “Logística 4.0: generant un ecosistema d’innovació”. Aquest projecte es duu a terme al Prat, Sant Boi i Viladecans en el marc del programa Treball, Talent i Tecnologia de la Diputació de Barcelona.( Nota de Premsa).

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×