El Prat homenatjarà a les víctimes de la Pandèmia.
Publicado el 25 de junio de 2021

Acte en record dels pratencs i pratenques víctimes de la covid i d’agraïment a la solidaritat ciutadana en temps de pandèmia

El CEM Estruch acollirà el proper diumenge, 27 de juny, a partir de les 19 h l’acte de ciutat en record dels pratencs i pratenques víctimes de la covid-19 i d’agraïment a tota la comunitat per tenir cura de la ciutat i de la seva gent.

Durant l’acte, es farà un minut de silenci en record de totes les persones que han perdut la vida al Prat a causa de la covid. Familiars de víctimes de la pandèmia a la ciutat descobriran una placa en record de totes elles i també adreçaran unes paraules als assistents, juntament amb l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler. L’acte també comptarà amb l’acompanyament musical de la Unió Filharmònica del Prat i de lectura de poemes i serà conduït per l’actor pratenc Lolo Herrero.

L’acte obert a tota la ciutadania, amb aforament limitat,  tindrà lloc a partir de les 19 hores, però s’hi podrà accedir a partir de les 18 hores per l’avinguda del Pare Andreu de Palma, 9. L’entorn familiar i social de les persones víctimes de la covid a la ciutat pot reservar places per a l’acte de diumenge a través de Protocol de l’Ajuntament fins al migdia d’avui.

La incidència de la covid al Prat

Fins a finals del mes de maig i des de l’inici de la pandèmia han mort un total de 172 persones víctimes de la covid, una malaltia que han patit més de 5.000 persones a la nostra ciutat, la majoria d’edat avançada. Gràcies al procés de la vacunació, ja fa setmanes que no mor cap persona al Prat per covid-19.

L’Ajuntament també manté obert l’espai digital elprat.cat/espaidedol per poder escriure missatges de record a les víctimes o d’escalf als seus familiars.(Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×