El Prat reconeixerà esportistes i entitats locals pels seus èxits i aportacions al món de l’esport
Publicado el 24 de marzo de 2022

La Nit de l’Esport reconeixerà esportistes i entitats locals pels seus èxits i aportacions en aquest àmbit durant les temporades 2019/20 i 2020/21, ja que els dos darrers anys l’acte no s’havia pogut celebrar per la pandèmia.

Cèntric Espai Cultural acollirà demà, divendres 25 de març, la 35a Nit de l’Esport. Durant l’esdeveniment, es reconeixerà els esportistes de la ciutat que més han destacat durant les dues darreres temporades pels seus èxits en aquest àmbit. Així mateix, es guardonaran diverses entitats locals per la seva tasca en la promoció de la pràctica esportiva.

Com degut a la pandèmia no s’havia pogut celebrar aquest esdeveniment els anys 2020 i 2021, la Nit de l’Esport de demà reconeixerà esportistes i entitats locals pels seus èxits i aportacions en aquest àmbit durant les temporades 2019/20 i 2020/21. Concretament, es lliuraran una dotzena de premis per guardonar els millors esportistes i entitats de les categories següents: esportista femení i masculí (general i menor de 16 anys en ambdós casos), esportista i equip en jocs escolars, equip federat, entitat esportiva per la promoció de l’esport, AMPA o centre d’educació per la promoció de l’esport, tècnic/a esportiva, esportista amb discapacitat física i/o sensorial i esportista amb discapacitat intel·lectual.

El lliurament de premis als esportistes i entitats guardonades anirà a càrrec de l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, i de la tinenta d’alcalde de Benestar i Salut i regidora d’Activitat Física i Esport, Débora García.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×