El Prat, una mirada arqueològica.
Publicado el 22 de diciembre de 2021

La nostra ciutat es des del punt de vista històric relativament jove, malgrat tot fa segles que hi ha persones vivint i treballant al Delta. Ho podran ampliar a la nova exposició que dilluns es va inaugurar al Cèntric.

El Cèntric va inaugurar dilluns la exposició «El Prat, una mirada arqueològica». Aquesta recull les troballes que es van fer a les obres de la Plaça de l’Esglèsia el novembre de 2020.

Les restes arriben fins al segle XVI de l’antic conjunt parroquial i evidències més contemporànies com elements de l’incèndi de juliol de 1936.

Altres descobertes interessants que podrem veure a la exposició es que per exemple que fa 1.500 a on ara hi ha l’Avinguda hi havia una platja.

L’exposició, a partir d’aquestes intervencions i les troballes que s’han fet, explica  la formació del delta, el primer poblament, la creació del nucli urbà i el conjunt parroquial.

Un recorregut  pels orígens i l’evolució de la ciutat a través de les diferents intervencions arqueològiques que s’han realitzat en els darrers anys a la ciutat a una exposició que ha estat comissariada per l’arqueóleg pratenc Jordi Rebull i que es podrà visitar fins al 30 d’abril del proper any.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×