El pratenc Carles Fabró nou responsable del Palau de Pedralbes.
Publicado el 9 de febrero de 2022

Després de tota una vida professional dedicat al protocol dels presidents de la Generalitat el pratenc Carles Fabró encara un nou repte professional amb la gestió del Palau de Pedralbes.

Després que el Consell de Govern de la Generalitat acceptés la cessió a títol gratuït feta per l’Ajuntament de Barcelona del Palau de Pedralbes i els seus jardins, un nom propi pratenc cobra relleu com a nou responsable de l’equipament , el Pratenc Carles Fabró que fins ara ha estat el cap de Relacions Externes i protocol de tots els Presidents de la Generalitat i ara assumeix el nou repte de gestionar un edifici que fins ara era residència de la família Reial española i que ara es destinarà a seu representativa i centre de relació institucional del Govern.  

 Fabró va començar a treballar per a la Generalitat des del departament de Governació el 1985, amb la primera promoció dels Mossos; va passar a convertir-se en tècnic de protocol del president el 1992, i coordinador d’aquesta àrea el 1996. Des del 2000 és el responsable del gabinet de relacions externes i protocol.

El pratenc ha assegurat a ElNacional.cat que  el canvi es fa a petició pròpia per un projecte, el del Palau de Pedralbes, en el qual està implicat des de fa temps i amb la idea d’habilitar aquesta nova instal·lació del Govern, que es planteja com un nou repte professional.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×