El President de la Generalitat visita la nova plataforma de Caprabo al Prat
Publicado el 9 de diciembre de 2021

Aragonès ha visitat aquest matí la nova plataforma de productes frescos de Caprabo al ZAL Port.

El president de la Generalitat, Pere Aragonès ha visitat aquest matí a la nova plataforma de productes frescos de Caprabo al ZAL Port, on la companyia ha anunciat un pla d’inversió de 100 milions d’euros pels propers 5 anys i l’obertura de fins a 80 noves botigues. El president ha agraït al grup “l’aposta per Catalunya” i “l’aposta per la producció de proximitat” i ha assegurat que el Govern “està al costat” de les empreses “que generen llocs de treball, que ajuden a crear riquesa, a repartir la prosperitat i a mantenir unes bones condicions laborals pels treballadors”.

En la visita, el cap de l’Executiu ha mantingut una reunió de treball amb el president del Consell d’Administració de Caprabo, Javier Amezaga, el director general del grup, Edorta Juaristi, i la resta de l’equip directiu. Seguidament, han fet una visita a la nova plataforma, de 24.600 m2 de superfície, on s’hi ubica el centre de distribució de producte fresc, la seu central de la companyia i la plataforma de Capraboacasa, el supermercat en línia de la companyia.

“El mercat català és un mercat viu, dinàmic i de futur”, ha defensat el president, que ha assegurat que la producció alimentaria d’altíssim nivell que té el país “ens permet poder-nos marcar com a objectiu ser una de les potències alimentàries d’Europa”.

Davant els reptes immediats per fer front al canvi climàtic, Aragonès ha subratllat la necessitat d’apostar per “l’economia circular, el reciclatge i una reducció dràstica dels residus”, en tots els sectors productius.(Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×