El PSC celebra la XXV Trobada Socialista amb la vista posada a la alcaldía del Prat.
Publicado el 13 de junio de 2022

L’actual primer tinent d’alcalde vol governar la ciutat amb seny, consensos i
reforçar l’orgull de ser del Prat: “ Tenim un model de ciutat que aposta per la
economia local, per millorar els serveis públics i per noves oportunitats
d’habitatge i feina per als joves”

Juan Pedro Pérez: “Em presento per guanyar. Vull ser alcalde per fer del Prat una ciutat millor.

“En les àrees de Govern que estem liderant els socialistes som un exemple de bona gestió, que ara volem aportar a la resta de l’Ajuntament. Volem donar un impuls a la nostra ciutat”, amb aquestes paraules Juan Pedro Pérez, que ha estat escollit com a cap de llista dels socialistes del Prat per a les eleccions municipals de 2023, ha engegat la seva candidatura en la XXV Trobada Socialista.
L’actual primer tinent d’alcalde del Prat també ha destacat que “l’Ajuntament del Prat amb
nosaltres funciona, però tenim clar que si els socialistes tenim majoria, els joves tindran més fàcil l’accés a un habitatge i més oportunitats de feina al Prat, millorarem els serveis públics municipals, la seguretat ciutadana i posarem recursos per a la cura de les persones grans.

En definitiva un govern liderat pels socialistes millorarà encara més la qualitat de vida dels veïns i veïnes de la nostra ciutat”.
També ha volgut enviar un missatge davant les polítiques que impulsen els partits d’ultradreta. «Les esquerres tenim un repte molt important per frenar la ultradreta que de la mà del PP està començant a entrar en els Governs.

Hem de ser implacables per evitar la retallada de drets socials que hem aconseguit durant els darrers anys i que han ajudat a moltes persones a conquerir drets fonamentals”, ha destacat.
Un canvi de cicle a l’alcaldia
L’acte s’ha celebrat al Parc Nou amb la presència de la diputada al Parlament de Catalunya Esther Niubó, Secretaria d’Educació i Formació Professional al Govern Alternatiu de Catalunya liderat per Salvador Illa.

La també regidora a l’Ajuntament de Castelldefels ha manifestat la necessitat
d’un canvi a l’Alcaldia del Prat en favor dels socialistes. Per Niubó, “aviat tindrem a Juan Pedro Pérez d’Alcalde del Prat i a Salvador Illa de President de la Generalitat, dues persones que saben el que és governar”.
En el repàs que ha fet de la política catalana i espanyola, Niubó s’ha referit a les fites assolides pel Govern de l’Estat en clara diferencia amb la inoperància del Govern de la Generalitat, que no ofereix cap solució als principals problemes de Catalunya en l’educació, la sanitat ni en qualsevol altre àmbit. Ha destacat que “la reforma laboral impulsada pels socialistes ha aconseguit un màxims històrics de cotització mentre ERC votava en contra”.

“El Prat no és Barcelona”
Juan Pedro Pérez ha mostrat el seu convenciment de que ha arribat el moment del socialistes del Prat, que ara poden disputar l’alcaldia gràcies a un projecte de ciutat progressista recolzat per una majoria social que avala la seva solvència.
El candidat socialista continuarà fent una campanya de proximitat, barri a barri amb tot el seu equip, per explicar el seu projecte i seguir coneixent de primera mà les necessitats dels diferents col·lectius i veïns i veïnes del Prat. L’objectiu dels socialistes és elaborar un programa amb mesures concretes i realitzables, que tingui un gran consens i al qual es puguin sumar persones d’un ampli espectre polític.
“El Prat no és Barcelona. Mirar molt el que fan els altres sovint no és la millor manera de fer el Prat millor. Els socialistes tenim clar el model que volem” .

Pérez ha avançat algunes propostes com la millora dels ajuts a les famílies, la construcció d’un nou ambulatori, la construcció d’habitatge públic de lloguer a través de l’empresa municipal i el suport a l’economia de la ciutat per generar riquesa i ocupació de qualitat. Atreure empreses innovadores, reactivar els polígons industrials, i afavorir el comerç i la restauració local formen part del gruix de les propostes dels socialistes. També ha proposat la construcció de nous equipaments esportius i continuar millorant els carrers i places del Prat.
S’ha compromès a continuar lluitant per la igualtat de gènere i contra la violència masclista desde “un feminisme de veritat, sense contradiccions” i ha manifestat la seva posició a favor d’abolir la prostitució.
Juan Pedro Pérez ha acabat amb aquesta frase: “En aquestes eleccions caldrà escollir entre estancar-nos o fer un salt endavant a la ciutat. Els socialistes som qui millor podem guiar aquest canvi necessari: és el nostre moment, el Prat s’ho mereix, sortim a guanyar (Nota de Premsa).

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×