El PSC inicia la pre-campanya al Cèntric
Publicado el 15 de octubre de 2021

El Candidat del PSC a la alcaldia del Prat i Primer Tinent d’alcalde de l’Ajuntament va participar a un acte explicatiu de la tasca de govern dels regidors del seu partit al consistori. Va ser aquest Dijous al Cèntric.

Davant d’una sala plena, el Primer Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament del Prat, Juan Pedro Pérez, ha omplert la sala d’actes del Cèntric Espai Cultural de pratencs i pratenques per repassar el paper dels socialistes al govern Municipal.

Des de la gestió d’àrees com Urbanisme, Desenvolupament Econòmic i Benestar i Salut, Pérez va manifestar que l’equip socialista ha treballat per millorar El Prat.

També va destacar que “governem amb lleialtat i discreció, treballem amb rigor i serietat a les principals decisions que afecten la ciutadania i treballem per resoldre els problemes reals dels pratenc des de les grans àrees de ciutat.”“Si hem hagut d’escollir entre un tuit o la feina per la ciutat, sempre hem triat El Prat”.

Després de dos anys marcats per la duresa de la pandèmia, Juan Pedro Pérez ha remarcat que “hem estat ocupats i dedicats exclusivament a solucionar els problemesreals i hem treballat des de l’Ajuntament i fent que El Prat no s’aturi, deixant de banda els protagonismes personals i polítics que d’altres acaparen. «Si hem hagut d’escollir entre un títular i un tuit o la ciutat, sempre ho tenim clar: triem El Prat”.

Alguns exemples que ha citat Pérez d’aquesta feina al govern són el projecte de construcció de la nova residència municipal de gent gran, un conveni amb la Cooperativa Obrera de Vivendes per a la construcció de 96 habitatges de lloguer a preu assequible i de 1400 habitatges a l’ARE Sud.

Ha assegurat que en la preocupació per la transició climàtica, l’equip socialista ha aprovat un pla per donar prioritat als vianants a diversos carrers de la ciutat, limitant el moviment de vehicles i pacificant el trànsit en favor de les persones.

Les instal·lacions esportives han rebut millores per un valor de 4 milions d’euros per tal de garantirr un accés universal a la pràctica esportiva, ha declarat Pérez.

Més salut, més activitat econòmica i un urbanisme més amable son alguns dels reptes que ha plantejat Juan Pedro Pérez a preguntes formulades pels assistents a l’acte,

El Portaveu del PSC creu que els reptes económics de la ciutat passen per millorar el suport a les famílies per què ningú no quedi enrere. “Treballem de la mà del teixit empresarial de la ciutat i de les entitats socials per millorar l’economia local” Per fer-ho, Pérez afegeix que cal preservar l’ocupació, generar economia,i gestionar la recuperació del consum local.

El Primer Tinent d’Alcalde, Juan Pedro Pérez, també ha volgut remarcar i donar importància a la tasca que han fet les entitats esportives i culturals al llarg de la pandèmia i ha destacat tot el suport que des del govern municipal se’ls hi ha donat per superar les conseqüències de la pandèmia. (Imatges Aurelio Poyato i @ComaRG)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×