Els guardonats a la Nit de L’esport
Publicado el 28 de marzo de 2022

Després de la aturada obligada pel Covid el Cèntric va acollir divendres la nit de l’esport .

El Cèntric va acollir divendres la 35 Nit de l’Esport. Durant l’esdeveniment, s’ha reconegut les persones i entitats locals que més han destacat pels seus èxits i per la seva tasca de promoció en l’àmbit de l’esport, en 12 categories diferents. En les categories de millor esportista masculí i femení, han estat guardonats el patinador Nil Llop (Club Patí Velocitat El Prat) i la triatleta Sofia Aguayo (Triatló Prat 1994).

Aquesta és la primera Nit de l’Esport que se celebra després de l’inici de la pandèmia. Per això, en aquesta edició, s’ha reconegut els millors esportistes i entitats durant les temporades 2019/20 i 2020/21.


El lliurament de premis ha anat a càrrec de l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, i la tinenta d’alcalde de Benestar i Salut i regidora d’Activitat Física i Esport, Débora García.

L’acte també ha comptat amb la presència de diversos representants del món de l’esport pratenc i d’altres membres del consistori.

Els premiats i premiades de les 12 categories:


A més de lliurar els premis a Nil Llop i Sofia Aguayo, s’han entregat els guardons al millor esportista masculí i femení federats menor de 16 anys a Alejandro López (Prat Triatló 1994) i  Gisela Berzosa (AE Rítmica Prat Cor Blau), en categoria masculina i femenina, respectivament.


Els guardonats en la resta de categories han estat Lucía Orellana del Club Esportiu Rítmica Pratenc (Millor esportista menor 16 anys en Jocs Escolars), Javier Quiles del Barcelona Universitari Club (Millor esportista amb discapacitat física i/o sensorial), Dani Miret del CB Prat (millor tasca tècnica) i l’equip inclusiu del Club Barcelonista Terlenka (Millor esportista amb discapacitat intel·lectual).


També han estat premiats l’equip aleví de futbol de l’Escola Ramon Llull (Millor equip en Joc Escolars), l’AMPA de l’Escola Josep Tarradellas (Millor AMPA o centre educatiu en la promoció de l’esport), el Club Esportiu Triplay Prat (Millor entitat en la tasca de promoció de l’esport) i el Club Natació Prat (menció especial).


A més, coincidint amb la Nit de l’Esport, s’ha lliurat el premi Delta, que anualment reconeix alguna personalitat o entitat per la seva trajectòria esportiva i que enguany ha estat per a Sandra Gómez, entrenadora del Club Patí Velocitat del Prat. El director de la revista pratenca Delta, Josep Maria Canalias, ha estat l’encarregat de lliurar aquest guardó.


Com en anteriors edicions, per escollir els premiats i premiades de la Nit de l’Esport, en una primera fase, el jurat va fer tres nominacions per categoria. Posteriorment, es va obrir un procés de participació online per tal que la ciutadania decidís finalment quina de les tres nominacions resultava finalment premiada. En total, s’han registrat prop de 850 vots durant aquest procés. La taula següent mostra nominats/ades i premiats/ades per categoria.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×