En marxa un projecte pilot de mobiliari sostenible a l’Aeroport del Prat
Publicado el 21 de septiembre de 2021

Aena ha instal·lat a l’Aeroport del Prat una nova zona amb mobiliari sostenible com a part d’un projecte pilot que té com a objectiu millorar l’experiència client integrant la variable ambiental. Aquesta iniciativa forma part de les tasques incloses en l’estratègia de sostenibilitat de la companyia relativa a fomentar l’ús de productes compostos per materials reutilitzables i reciclables, desenvolupades als aeroports de la xarxa per oferir un servei integral de màxima qualitat a través de la implantació de noves tecnologies i processos innovadors en el marc de l’aposta per la sostenibilitat a les instal·lacions.

Aquest nou espai es troba a la zona d’embarcament de la terminal T1, entre l’Sky Centre i la zona d’embarcament B. Està format per un conjunt de seients i bancades, tant fixes com reclinables, i una Leaf Lamp Tree, un llum de 4,5 metres d’alçada que reprodueix l’aspecte d’un arbre, dissenyats per garantir una harmonia natural entre els passatgers i l’entorn.

La posada en marxa d’aquest projecte és fruit d’un acord de col·laboració entre Aena i l’empresa Green Furniture Concept, encarregada del desenvolupament del disseny. El mobiliari es fabrica a Suècia amb fusta natural reciclable d’origen 100% certificat, compta amb la Nordic ecolabel, etiqueta ecològica nòrdica, així com amb el certificat Sundahus en tots els productes i el Möbelfakta en tots els seients i bancades. A més, compta amb un disseny adaptable i inclusiu amb formes i curvatures suaus per elevar l’experiència i satisfacció del passatger. (Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×