Esquerra Republicana inicia una campanya sobre l’ampliació de l’aeroport de El Prat
Publicado el 16 de diciembre de 2021

La Federació comarcal d’ERC del Baix Llobregat i L’Hospitalet ha iniciat una campanya per refermar el seu posicionament en contra de l’ampliació de l’aeroport de El Prat proposada per AENA.

La campanya, que es va iniciar a mitjans del mes de novembre amb una primera fase amb anuncis als diferents mitjans digitals d’àmbit comarcal, continua a partir del dijous 9 de desembre amb la distribució de 2.000 cartells, 3.000 xapes i 50 pancartes a tots els municipis de la comarca i L’Hospitalet, i compta amb l’organització i la implicació de les seccions locals del partit. Als municipis del Delta, a més, la campanya es reforçarà amb la bustiada d’un díptic que es farà arribar a tots els domicilis.

Així, als 31 municipis que formen la federació es podran veure pancartes i cartells i als punts de distribució es podran recollir xapes amb el missatge de “NO a l’ampliació a l’aeroport”.

La campanya té com a objectiu refermar el posicionament d’ERC Baix Llobregat i L’Hospitalet que qualsevol acord sobre l’ampliació de l’aeroport del Prat s’ha de basar en el treball conjunt i amb acords amb tots els municipis implicats, així com amb el compliment de les normatives europees, la protecció dels espais naturals i la biodiversitat.

Un compromís que va intrínsecament lligat a la defensa del territori, la gestió de les infraestructures i el model econòmic pel país. Una xarxa d’infraestructures aeroportuàries gestionades des de la proximitat tindria una gestió més eficient i eficaç, més propera al sistema que necessitem com a país referent del sud d’Europa que volem esdevenir. (Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×