Finalitzen les obres del Carrer de Sant Pere
Publicado el 28 de enero de 2022

L’alcalde del Prat, Lluís Mijoler el primer tinent d’alcalde Juan Pedro Pérez i la tinenta d’alcalde d’urbanisme van visitar dijous el tram final de les obres.

Les obres de pacificació i renovació del carrer de Sant Pere, que es van iniciar el maig de 2021, han finalitzat aquesta mateixa setmana. Per això, l’alcalde del Prat ,Lluís Mijoler , acompanyat del primer tinent d’alcalde , Juan Pedro Pérez i de la tinent d’alcalde de l’àrea d’Urbanisme, Alba Bou van visitar dijous el carrer.

Aquesta intervenció ha servit per integrar la calçada i les voreres del carrer de Sant Pere en una plataforma única, per tal de prioritzar la mobilitat dels vianants front a l’ús dels vehicles privats motoritzats, en el marc del conjunt d’actuacions que l’Ajuntament està emprenent amb aquest objectiu en diferents punts de la ciutat. Al carrer de Sant Pere, els treballs de pacificació s’han acompanyat de la construcció d’una nova de xarxa clavegueram, i la renovació dels seus serveis d’aigua potable, de l’enllumenat públic i de la infraestructura de les instal·lacions de fibra òptica.

El maig de 2021, les obres al carrer de Sant Pere van començar a l’alçada de l’Avinguda de Verge de Montserrat en direcció cap a Lo Gaiter de Llobregat.

La visita institucional va ser a l’creuament de Sant Pere amb Lo Gaiter de Llobregat.

Després d’aquesta visita d’obres, va tenir lloc al Cèntric una sessió informativa per al veïnat, a la què es va informar de les properes pacificacions previstes en aquesta mateixa zona de la ciutat, als carrers de Sant Boi i de Viladecans.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×