Fundesplai inaugura el primer escape room de ciència ficció sobre alimentació sostenible 
Publicado el 21 de febrero de 2022

Fundesplai obrirà oficialment al públic el proper divendres 25 de febrer “Escape Food 2050” la primera sala d’aquestes característiques que combina escape room, ciència ficció i orientació educativa centrada en l’alimentació sostenible. Aquest escape room està ubicat a la seu de Fundesplai.

Escape Food 2050” proposa una aventura de ciència ficció per un futur distòpic on els jugadors hauran d’evitar que es desencadeni una catàstrofe climàtica i alimentària a través de diferents proves, que estan relacionades amb l’alimentació sostenible. Abans d’entrar cada grup participant haurà de fer una compra molt especial en un “súper mercat”, situat a les mateixes instal·lacions. Els productes que els equips adquireixin condicionaran tota la partida i els permetran anar resolent els diferents enigmes. 

L’activitat està pensada perquè puguin participar grups des de 2 a 6 persones, que hauran d’anar superant diferents proves en un temps màxim de 60 minuts. Poden participar jugadors a partir de 15 anys o a partir d’11 anys si van acompanyats al grup de dos adults. L’espai està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. 

Viatges en el temps 

“Escape Food 2050” és una iniciativa de Fundesplai en col·laboració amb Cronologic, una empresa especialitzada en aquest tipus d’instal·lacions amb més de 7 anys d’experiència al sector. Tots els jocs dissenyats per Cronologic estan relacionats amb viatges en el temps i en el cas d’ “Escape Food 2050” els jugadors saltaran cap al futur per evitar que es desencadeni una distòpia. 

A més, properament Fundesplai posarà en marxa un altre escape room destinat al públic infantil. 

“Escape Food 2050” i “Menja. Actua. Impacta” 

L’escape room està ubicada al nou espai multifuncional de la seu de Fundesplai, on també podem trobar l’exposició de 1.500 m2 “Menja. Actua. Impacta” que fa un recorregut immersiu per com els sistemes alimentaris impacten en la salut de les persones i el planeta.  

Aquest espai forma part de l’ampliació de les instal·lacions que Fundesplai va inaugurar el 20 de novembre de 2021 i que es complementen amb el nou mòdul de l’Alberg, amb 5.300 m2 que suma 50 habitacions a les 74 existents fins arribar a les 124 i un total de 457 places, i un equipament per formació, amb 1.400 m2 i 14 aules, sales de treball i un àgora amb capacitat per a 100 persones.   

En total, l’ampliació ha suposat duplicar la superfície construïda de la seu de Fundesplai dels 11.000 m2 als 22.000 m2.  

Comentarios

1 Comentario

  1. Rosa María Sánchez Forner

    Cómo se puede reservar para ir al Escape fotos?

    Responder

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×