Gerard Valverde candidat de Junts pel Prat a l’alcaldia.
Publicado el 22 de junio de 2022

El candidat pratenc repeteix com a candidat de la seva formació.

El pratenc Gerard Valverde ha estat escollit candidat a l’alcaldia de Junts pel Prat a les eleccions municipals del 2023 aquest dimarts 21 de juny en una assemblea celebrada al Centre Cívic Palmira Domènech per unanimitat dels militants i simpatitzants assistents.
En Gerard Valverde ha destacat la voluntat de seguir essent útils als veïns i veïnes del Prat, el seu compromís amb la defensa dels interessos ciutat dels seus espais naturals i la il·lusió per tirar endavant un projecte de ciutat engrescador per a tothom com els principals motius per a tornar a presentar-se com a cap de llista de Junts pel Prat a les properes eleccions municipals. Va deixar clar que el seu objectiu és el de transformar el Prat i no pas el d’obtenir una cadira o fer de la política un modus vivendi.

A més a més, ha insistit ell només és la cara visible d’un projecte que no seria possible si al darrere no hi hagués un equip de persones compromesos amb la ciutat i la seva gent i que volen treballar per fer del Prat un municipi referent en tots els àmbits.
El candidat ha estat arropat per diferents referents polítics del municipalisme, com es el cas de l’actual alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, així com també de l’històric alcalde de Martorell, Salvador Esteve i també de qui fou alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals.
En Gerard Valverde té 32 anys, és graduat en Administració i Direcció d’Empreses i treballa en el sector del capital risc, promovent negocis vinculats a la ciència i a la innovació.(Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×