Gerard Valverde demana doblar els bons comerç i facilitar-ne l’accés als ciutadans
Publicado el 16 de julio de 2022

El candidat de Junts pel Prat proposa doblar els bons comerç «Market Prat» en properes edicions i facilitar l’accés a la ciutadania i millorar la comunicació.

El candidat a l’alcaldia de Junts pel Prat, Gerard Valverde, ha demanat a l’Ajuntament una nova campanya de bons comerç que en dobli la quantitat fins arribar a les 6000 targetes moneder Market Prat (que son uns cupons subvencionats per a comprar al comerç local) i millorar notablement la comunicació i difusió, així , com facilitar-ne l’accés a la ciutadania.


Recentment, l’equip de govern de la ciutat ha fet balanç de la primera campanya de targetes moneder Market Prat i l’ha valorat positivament. Per la seva part, en Gerard Valverde afirma que l’actual campanya ha estat un fracàs ja que de de les 3000 targetes que s’han posat en circulació només se n’han utilitzat poc més 2300, quan a altres municipis que han posat en marxa campanyes similars per donar suport al comerç ha calgut treure’n més perquè s’han superat totes les previsions.


La campanya de bons comerç va ser presentada pel grup polític de Junts pel Prat en el primer paquet de mesures que varen presentar tot just a l’inici de la pandèmia per tal de donar suport al comerç local que estava patint directament les conseqüències de les restriccions inspirant-se en el model de Reus, que va ser la primera ciutat en aplicar-ho.


Segons el candidat juntaire, la proposta arriba tard i malament, tard perquè s’ha aplicat amb gairebé dos anys de retard i malament perquè no s’ha fet la difusió suficient com per arribar a tota la ciutadania i cobrir tota la quantitat prevista. Per altra banda, considera que un Ajuntament com el del Prat, amb un dels pressupostos municipals més grans de Catalunya pot fer un esforç molt superior als 120000 euros que ha destinat a aquesta primera campanya. Segons Valverde, l’Ajuntament de Reus, ja va per la cinquena campanya de Bons Comerç traient fins a 40000 bons comerç en cada tirada, amb un impacte directe de més de 5 milions d’euros en el comerç local.


Des de Junts pel Prat, manifesten la seva voluntat de seguir treballant i fent propostes per tal d’ajudar al comerç local després d’haver patit l’impacte directe de la pandèmia i les restriccions els darrers anys.(Nota de Premsa)

Comentarios

1 Comentario

  1. Puri moruno muñoz

    Pues yo la solicite y la pagué y había una incidencia k era kno había hecho la declaración de renta el pasado año estoy exenta de hacerla k fuera al paseo de la zona franca a mime da igual presentaré de mi gestoría k no tengo obligación de hacerla y lo llevaré a la promoción ya se lo dige a. La persona k me atendió pero ahora no la kiero conozco a una persona de 77 años el mismo tema yo siempre compro en el prat por comodidad ahora me lo pensare

    Responder

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×