Gerard Valverde demana un pla urgent de control de rates
Publicado el 8 de julio de 2022

Des del grup polític de Junts pel Prat sol·liciten un pla urgent de control per l’alta presència de rates a la ciutat del Prat després d’haver rebut diverses queixes d’alguns veïns.

El candidat de Junts pel Prat, Gerard Valverde ha sol·licitat a l’Ajuntament del Prat un pla d’actuació urgent davant l’alta presència de rates a la nostra ciutat i després d’haver rebut diverses queixes per parts de diversos veïns i veïnes.


La realització de diverses obres arreu de la ciutat i l’aixecament del paviment poden ser un dels motius que hagin portat a la proliferació d’aquest animal que és potencialment un problema per a la salut pública per ser portador de diverses malalties.
Per aquest motiu, en Gerard Valverde demana un programa de control de rosegadors enfocat a la vigilància, el control de les situacions més agudes i l’atenció de les queixes ciutadanes que fomenti el contacte amb els veïns i que acceleri les actuacions amb l’objectiu que el problema vagi en augment, sense descartar accions com ara l’ús d’anticoagulants a les clavegueres en el cas de situacions extremes.


Des de Junts pel Prat, manifesten la seva voluntat de seguir treballant per millorar la qualitat de l’espai públic i per tant el benestar dels veïns i veïnes del Prat. (Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×