Gerard Valverde sol·licita la creació d’un registre policial de pisos buits per vacances per a una millor vigilància
Publicado el 30 de junio de 2022

El candidat de Junts pel Prat , sol·licita la creació d’un registre policial d’habitatges buits per vacances per poder-ne fer una vigilància específica per prevenir robatoris i altres situacions no desitjades.

El candidat de Junts pel Prat a l’alcaldia del Prat, Gerard Valverde, sol·licita la creació d’un registre de pisos buits per vacances de manera que els ciutadans puguin notificar a la policia local el període d’absència per vacances per a que aquesta pugui fer tasques de vigilància i supervisió específiques.
L’objectiu d’aquesta iniciativa és el de fer una millor prevenció de robatoris i ocupacions als habitatges que resten buits perquè els seus propietaris se’n van de vacances ja que estan més exposats a aquestes situacions no desitjades i també la de notificar-los qualsevol incidència amb la major celeritat possible. Alguns Ajuntaments de Catalunya, com és el cas del de Lliçà de Vall o el de Sant Sadurní d’Anoia ja estan impulsant iniciatives similars.
En Gerard Valverde sosté que la voluntat d’aquesta mesura és la d’oferir majors garanties per a que els pratencs i pratenques se’n vagin de vacances amb major tranquil·litat i seguretat. A més a més, l’alcaldable també demana l’impuls d’una campanya informativa amb consells i recomanacions per a tots aquells veïns i veïnes de la ciutat que se’n van de vacances i deixen les seves llars buides.
Des de la formació política manifesten la seva voluntat de seguir treballant mesures i propostes per a millorar el benestar dels ciutadans i ciutadanes del Prat. (Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×