Gerard Valverde vol que l’Ajuntament faci d’acusació particular contra els responsables de la crema de contenidors
Publicado el 18 de julio de 2022

El candidat proposa que l’Ajuntament del Prat faci d’acusació particular davant els responsables de la crema massiva de contenidors que s’ha produït aquesta passada matinada al Prat.

El candidat de Junts pel Prat a l’alcaldia, Gerard Valverde, ha demanat a l’Ajuntament del Prat que es presenti com acusació particular contra els responsables de la crema de contenidors a diferents punts de la ciutat que va tenir lloc la nit del diumenge 17 de juliol un cop siguin enxampats per evitar que els fets quedin impunes.

S’han cremat un total de vuit contenidors i d’un cotxe i s’ha obert una investigació per part dels Mossos d’Esquadra.


El cap de llista juntaire, sosté que davant d’actes vandàlics d’aquest tipus s’ha d’actuar amb celeritat i contundència per transmetre un missatge de tolerància zero contra els incívics que destrossen el nostre mobiliari urbà que sempre acaben pagant tots els veïns amb els seus impostos. Així mateix, expressa la seva preocupació per l’increment dels actes vandàlics i incívics a la ciutat en un 28% el darrer any, segons dades del propi Ajuntament.


Per altra banda, Valverde sosté que cal obrir un debat profund sobre l’incivisme a la ciutat i plantejar mesures de més calat com ara la reforma de l’Ordenança Municipal de Civisme per endurir les sancions contra els incívics i la creació urgent de la figura dels agents cívics a la ciutat.


Des de Junts pel Prat manifesten la seva voluntat per treballar per fer del Prat una ciutat més neta i més cívica per tothom en benefici dels seus veïns i veïnes.(Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×