Gran manifestació del Baix Llobregat contra l’ampliació de l’aeroport
Publicado el 14 de septiembre de 2021

Serà aquest diumenge amb una doble convocatòria: a les 10h del matí a la plaça de la Vila del Prat per la gent i els col·lectius del Baix Llobregat, que sortiran a peu cap a la concentració unitària de les 12h del migdia al carrer Tarragona de Barcelona (entre estació de Sants i plaça d’Espanya).

Cita ineludible aquest diumenge per mostrar el rebuig popular massiu al projecte d’ampliació de l’aeroport del Prat. Diverses plataformes veïnals, entitats ecologistes i moviments socials han aplegat forces per organitzar una convocatòria que es preveu multitudinària amb presència de gent tot el país.


Ni un pam de terra, plataforma veïnal ecologista del Prat de Llobregat, i SOS Baix Llobregat, plataforma per la defensa del territori de la comarca, convoquen a les 10 del matí de diumenge a la plaça de la Vila del Prat, com a punt de sortida d’una manifestació que sortirà en direcció a la convocatòria unitària que tindrà lloc a Barcelona. La cita té el suport de diversos col·lectius ecologistes i sindicats de la comarca, així com d’Unió de Pagesos.


Abans de sortir en marxa cap a Barcelona, tindrà lloc un breu acte de denúncia de les múltiples amenaces que planen sobre els espais naturals i agrícoles de la comarca, en forma de projectes d’expansió urbanística o d’infraestructures, amb visibilització de les lluites locals de les diferents poblacions del Baix Llobregat.


El punt de trobada a Barcelona serà el carrer Tarragona, entre plaça d’Espanya i plaça dels Països Catalans, a les 12 del migdia. Sota el paraigua de les plataformes Zeroport i Xarxa per la Justícia Climàtica, centenars de col·lectius veïnals, ecologistes i moviments socials de tot el país criden a una participació massiva a una concentració unitària per expressar l’ampli rebuig social al projecte d’ampliació de l’aeroport i en defensa del clima, la salut i la vida. (Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×