«Hores del Prat», nou llibre del pratenc David Airob
Publicado el 21 de abril de 2023

El fotoperiodista va presentar dimarts al Cèntric el seu nou llibre, recull d’imatges de la ciutat.

El fotoperiodista David Airob ha captat en l’obra ‘Hores de Prat’ la vida quotidiana de la ciutat, el seu territori i la seva gent. El volum, encarregat i editat per l’Ajuntament, es va presentar dimarts al Cèntric Espai Cultural i estarà disponible per Sant Jordi a les llibreries i parades que, amb motiu de la celebració, hi haurà a la ciutat. El seu preu és de 39 euros.

David Airob, fotògraf pratenc guanyador, entre d’altres, d’un premi World Press Photo, ha capturat amb la seva càmera escenes de la vida de la ciutat al llarg d’un any. De l’encàrrec que li va fer l’Ajuntament el 2020, en resulta un mosaic de moments quotidians i excepcionals, de rostres familiars i d’escenaris coneguts que reflecteixen com és el Prat d’avui, des del seu despertar ben d’hora al matí fins a ben entrada la nit.

El volum, amb un impressió i acabats de màxima qualitat, reflecteix així el discórrer de la vida al Prat en la seva quotidianitat, però recull també com aquesta va ser alterada per la pandèmia de la Covid, que va irrompre quan l’autor estava realitzant l’obra i que va recollir a través de la seva mirada personal, tal i com ja va mostrar l’exposició Hores (tristes) de Prat.

Durant l’acte de presentació del llibre, és van projectar les fotografies que l’integren, la periodista del Prat Ràdio Isa Gonzalo va conversar amb David Airob per conèixer-ne millor la trajectòria i saber com ha viscut l’experiència de retratar el batec de la ciutat durant tant de temps. Així mateix, l’actor pratenc Arnau Puig va fer la lectura del pròleg, també va intervenir l’alcalde Lluís Mijoler. 

Airob va relatar moltes de les anécdotes que ha viscut durant la confecció del seu llibre, com les 17.000 fotografies que va fer, l’arribada de la covid o la guerra de Ucraïna i l’encariment del paper, fet que va obligar a minvar el tamany del llibre.

També és podrà adquirir a les llibreries de la ciutat, Drac, Atenea i Servei de Secretaria, i a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (plaça de la Vila, 1).

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×