Junts pel Prat entrega més de 250 signatures per retornar Sant Jordi al Nucli Antic.
Publicado el 28 de abril de 2022

Junts pel Prat, han recollit i entregat més de 250 signatures per retornar Sant Jordi als carrers Ferran Puig, Frederic Soler i a la Plaça de la Vila, als comerciants afectats per la decisió del govern municipal de treure l’activitat de Sant Jordi del Nucli Antic de la ciutat.

El grup polític local de Junts pel Prat va estar recollint signatures el passat Sant Jordi per retornar la diada a l’eix format pels carrers Frederic Soler,Ferran Puig i la Plaça de la Vila, en protesta a la polèmica decisió de l’equip de govern de la ciutat de concentrar l’activitat al Fondo d’en Peixo, fet que va provocar la indignació dels comerciants i veïns afectats.

El portaveu de la formació, Gerard Valverde ha fet entrega de més de 250 signatures a les associacions de veïns i comerciants afectats per la decisió per a que puguin entregar-les a l’Ajuntament i fer pressió per a que la Diada recuperi la seva ubicació original de cara a les properes edicions.

El rebuig a aquesta decisió també es va concretar en la negativa a muntar paradeta en aquest espai com a protesta per una decisió que «s’havia pres deforma unilateral i sense comptar amb els principals afectats».

Des de Junts pel Prat, consideren que es tracta d’una decisió premeditadaa mb l’objectiu de seguir buidant els carrers del Nucli Antic d’activitat i que s’ha pres sense tenir en compte ni escoltar als principals comerços.

També animen a tots els veïns i veïnes de la ciutat a continuar signant als comerços afectats i al mercat municipal i manifesta el seu compromís de seguir treballant per recuperar la ubicació original de Sant Jordi. (Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×