Junts pel Prat lamenta que l’ajuntament els denegui Montar parada de Sant Jordi a Ferran Puig.
Publicado el 21 de abril de 2022

Junts pel Prat es mostra disconforme amb la negativa de l’Ajuntament del Prat a permetre’ls ubicar la seva paradeta de Sant Jordi al carrer Ferran Puig .

El grup polític Junts pel Prat va sol·licitar poder ubicar la seva paradeta durant el dia de Sant Jordi al carrer Ferran Puig, malgrat la decisió del govern de la ciutat a concentrar l’activitat de la jornada al Fondo d’en Peixo.Des de la formació al·leguen que també hi haurà paradetes en altres zones de la ciutat, de manera que no entenen el motiu pel qual se’ls hi nega aquestapossibilitat.

El portaveu de la formació Gerard Valverde, afirma que aquesta negativa no s’entén sinó s’emmarca en la voluntat deliberada de l’equip de govern de la ciutat d’anar buidant el nucli antic de la ciutat d’activitat.

Des de Junts pel Prat, tal i com ja han expressat, consideren un greu error el canvi d’ubicació de la jornada de Sant Jordi al Fondo d’en Peixo i per això insisteix en recuperar el seu format tradicional a l’hora que expressa el seu absolut suport als comerciants i veïns de l’eix comercial format pels carrers Frederic Soler, Ferran Puig i la Plaça de la Vila.

El grup polític afirma que «a la majoria de ciutats i pobles del país l’activitat durant la jornada de Sant Jordi s’ubica en bona part entorn del centre del municipi.» A més a més, insisteixen en «la seva voluntat de treballar per aconseguir que la jornada retorni al lloc d’on no hauria d’haver sortit mai». (Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×