Junts pel Prat demana la creació d’un unitat policial especialitzada en delinqüència i ocupació.
Publicado el 31 de marzo de 2022

El grup polític de Junts pel Prat ha presentat una proposta a l’Ajuntament del Prat sol·licitant la creació d’una unitat d’intervenció ràpida de la policia local especialitzada en combatre la delinqüència i les ocupacions.

El grup polític de Junts pel Prat ha demanat la creació d’una unitat de la policia local d’acció ràpida amb l’objectiu de millorar l’eficàcia i la celeritat en les actuacions orientades a combatre la delinqüència (especialment aquella exercida amb violència) i les ocupacions.

La seguretat és la principal preocupació dels veïns i veïnes de la ciutat i les dades així semblen justificar-ho ja que durant els primers tres trimestres del’any 2021 es van produir 115 robatoris amb violència o intimidació,convertint el Prat en el 13è municipi de Catalunya amb una taxa de robatoris amb violència per cada mil habitants més alta, superior a la de municipis com Viladecans, Sabadell o Terrassa.

Des de la formació afegeixen que a més a més, cal sumar la problemàtica de les ocupacions il·legals d’habitatges que suposen una degradació de la convivència allà on es produeixen.

La província de Barcelona i l’ÀreaMetropolitana és la zona de l’Estat més afectada per aquesta problemàtica, de la qual el Prat no n’és aliena.

Per tal de fer front a aquesta situació, el portaveu de Junts pel Prat, Gerard Valverde, considera que l’Ajuntament del Prat no pot posar-se de perfil i que calen actuacions immediates i contundents. Aquest és el motiu de la proposta que presenta la formació per crear una Unitat d’Intervenció Ràpida que disposi de la formació i dels mitjans i de la flexibilitat horària necessària per donar respostes ràpides a les situacions delictives que tenen lloc al municipi amb l’objectiu de millorar l’eficàcia i rapidesa de les actuacions policials.

Des de Junts pel Prat comenten que unitats policials d’aquest tipus ja fa temps que existeixen i que funcionen amb èxit en alguns municipis, com és el cas de Santa Coloma de Gramenet, ciutat que ha valorat positivament els resultats obtinguts.

Des de la formació política insisteixen en què seguiran presentant propostes,en el marc del Pla Local de Seguretat, per fer del Prat una ciutat més segura per tothom(Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×