Junts pel Prat comença l’elaboració del programa municipal.
Publicado el 16 de diciembre de 2021

El partit pratenc elabora el seu programa municipal amb unes jornades participatives que van començar el passat 11 de desembre.

El passat dissabte 11 de desembre al matí, Junts pel Prat va organitzar laprimera trobada ciutadana d’elaboració del programa electoral de cara a les properes eleccions municipals. Aquest acte va constituir el tret de sortida de lacampanya “Reiniciem el Prat” que ha preparat el grup local per copsar les inquietuds i propostes dels ciutadans i començar a construir amb tothom elprojecte de ciutat que posaran a l’escrutini dels ciutadans al maig del 2023.

La trobada ha constat d’una dinàmica participativa on els assistents han pogut exposar les seves idees per a millorar El Prat, debatre-les en grup iexposar-les davant de tots el grup per a elaborar propostes fermes per a laciutat.

Aquesta trobada va comptar amb la participació d’en Jaume Alonso-Cuevillas, diputat al Parlament de Catalunya , que ha esperonat als assistents a seguir treballant per la República Catalana des del municipalisme.

En Gerard Valverde ha conclòs la jornada indicant que aquesta és la primera de diverses trobades que pretenen posar fil a l’agulla al model de ciutat de la formació (Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×