Junts pel Prat demana a l’Ajuntament que faci d’acusació contra als delinqüents multireincidents
Publicado el 24 de marzo de 2022

El grup polític ha demanat a l’Ajuntament del Prat que es presenti com a acusació particular contra els delinqüents multireincidents que cometen delictes a la nostra ciutat de forma reiterada amb l’objectiu d’augmentar les possibilitats de què vagin a presó o els allunyin del municipi 

El grup polític de Junts pel Prat ha presentant un prec a l’Ajuntament delPrat sol·licitant que es presenti com a acusació contra aquells que hagin comès delictes de forma reincident a la ciutat amb l’objectiu que vagin a la presó o els allunyin del municipi.

Un dels problemes que alteren la seguretat i convivència a diferents ciutats ipobles del nostre país, és el fet que alguns delinqüents que han comès algun tipus de delicte, a les poques hores de ser detinguts tornen a ser al carrer,de manera que en alguns casos reincideixen al poc temps.

Aquesta problemàtica té un impacte directe en la seguretat dels ciutadans i dels comerços de la ciutat.

En aquest sentit, el portaveu de la formació, Gerard Valverde afirma que és inadmissible que alguns delinqüents siguin lliures en menys de 24 hores un cop detinguts i que cal aplicar tolerància zero amb aquells que alteren la nostra convivència.

Si bé això és un problema de caràcter sistèmic que exigiria un enduriment de les penes i una reforma del codi penal, alguns alcaldes del nostre país han decidit emprendre mesures per tal de fer-hi front, a banda de reforçar la presència policial al carrer.

Un exemple és el cas de Girona on l’Ajuntament ha decidit elaborar un protocol per tal que l’Ajuntament es presenti com acusació contra aquells delinqüents multireincidents a la ciutat un cop s’hagi notificat la detenció per mossos d’esquadra o per la policia local enviant els seus advocats al judici reforçant així la posició favorable a l’empresonament o allunyament.

El grup polític de Junts pel Prat, en el marc de la bateria de propostes que presentarà el procés d’elaboració del nou Pla Local de Seguretat, ha sol·licitat la creació d’un protocol mitjançant el qual l’Ajuntament del Prat es presenti com acusació davant d’aquells delinqüents que reincideixin a la ciutat i també ha demanat a l’Ajuntament que exigeixi a l’Estat un enduriment del codi penal i de la Llei d’Enjudiciament criminal.

Des de la formació política manifesten la seva voluntat de seguir treballant propostes que ajudin a millorar la qualitat. (Nota de Premsa)

Comentarios

1 Comentario

  1. Conxita Pedra Peris

    Cóm sempre, la excusa perfecta,»falta d’efectius policials»

    Responder

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×