Junts pel Prat demana a l’Ajuntament que reubiqui Sant Jordi a Ferran Puig i la Plaça de la Vila
Publicado el 19 de abril de 2022

El grup polític Junts pel Prat ha presentat a l’Ajuntament una proposta per a que reubiqui l’activitat de Sant Jordi als carrers Ferran Puig, Frederic Soler i a la Plaça de la Vila després d’haver decidit situar-la al Parc del Fondo d’en Peixo.

El grup polític local ha registrat un prec a través del registre municipal en el que ha sol·licitat a lAjuntament que reconsideri la seva decisió de concentrar les activitats de Sant Jordi al Fondo den Peixo i que retorni al format tradicional ubicant la major part de l’activitat a l’eix format per Ferran Puig, Frederic Soler i la Plaça de la Vila.


La decisió presa per l’equip de govern de la ciutat ha causat el rebuig i la indignació de l’Associació de Comerciants i Veïns de Ferran Puig i d’altres afectats que ja han iniciat una recollida de signatures per tractar de pressionar a l’Ajuntament per a que faci marxa enrere en la seva decisió.


El grup polític afirma que la decisió s’ha pres sense consultar-ho amb els principals afectats, que veuen com la seva opinió no ha comptat per a res. Els afectats al·leguen que aquest Sant Jordi que es preveu massiu era una bona oportunitat per aprofitar i donar una embranzida al comerç local que ha patit molt els darrers anys a causa de les restriccions i de la pandèmia.


El portaveu de Junts pel Prat, Gerard Valverde lamenta el fons i la forma de la decisió ja que descontextualitza la jornada de Sant Jordi del centre de la ciutat i també perquè les formes s’allunyen de la més que necessària participació ciutadana a l’hora d’abordar aquestes qüestions.


Des de Junts pel Prat manifesten el seu suport absolut als veïns i comerciants en les seves reivindicacions i critiquen el que consideren formes poc democràtiques de l’Ajuntament al prendre una decisió, de manera que exigeixen a l’equip de govern de la ciutat que atenguin a les demandes dels afectats i que retornin al format tradicional de Sant Jordi.(Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×