Junts pel Prat és troba amb la Generalitat per demanar millores a l’atenció primària del Prat
Publicado el 6 de abril de 2022

Junts pel Prat s’ha reunit amb la secretària d’atenció sanitària del Departament de Salut de la Generalitat, Meritxell Budó, per demanar-li millores urgents a l’atenció primària al Prat.

L’equip local de Junts pel Prat, encapçalats pel seu portaveu, Gerard Valverdes’ha reunit aquest dimecres 6 d’abril amb la Secretària d’Atenció Primària i Participació del Departament de Salut de la Generalitat, Meritxell Budó, en elmarc d’una visita institucional que ha realitzat al municipi, en la que s’han tractat diverses qüestions referides a l’atenció sanitària a la ciutat amb l’alcalde del Prat.

Des de Junts pel Prat li han explicat les diverses problemàtiques que afecten a l’atenció sanitària dels usuaris del Prat, relacionats amb la manca de metges de capçalera, les necessitats de millora i manteniment dels equipaments sanitaris de la ciutat i la necessitat urgent d’assignació d’un metge fix de capçalera per a centenars d’usuaris de la ciutat.

Des de la formació local, s’han reclamat solucions urgents per tal de fer front a aquestes problemàtiques i poder millorar l’atenció sanitària que reben els veïns i veïnes de la ciutat.

Junts pel Prat afirma que els responsables sanitaris s’han mostrat receptius a les demandes efectuades i s’han mostrat disposats a estudiar-les amb deteniment per tal de trobar solucions que puguin donar-hi resposta.

L’equip local de Junts pel Prat ha manifestat la seva voluntat de seguir treballant per tal de millorar la qualitat dels serveis sanitaris que reben els ciutadans i les ciutadanes del Prat.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×