Junts pel Prat exigeix explicacions públiques a l’Ajuntament davant pressumptes irregularitats
Publicado el 25 de mayo de 2022

Junts pel Prat ha registrat una petició a l’Ajuntament exigint explicacions públiques arran de la investigació iniciada per l’Oficina Antifrau per presumptes irregularitats en el pagament dels salaris de diversos alliberats sindicals del consistori.

L’equip local de Junts pel Prat ha registrat una petició a l’Ajuntament exigint explicacions públiques en relació a les presumptes irregularitats comeses en el pagament de salaris a diversos alliberats sindicals de la institució que estan essent investigats per l’Oficina Antifrau desprès de considerar-los versemblants arran d’una denúncia d’un sindicat.
Des del màxim respecte a la presumpció d’innocència, la formació política lamenta que no hi hagi hagut cap tipus de comunicat públic aclarint els fets un cop oberta la investigació alhora que demana la màxima col·laboració del consistori amb l’Oficina Antifrau en el desenvolupament de la investigació.
El portaveu de la formació, Gerard Valverde, demana un exercici urgent de transparència envers dels veïns i veïnes del Prat que mereixen totes les explicacions i aclariments per posar llum a aquests presumptes fets i defensar el bon nom de la ciutat i de les seves institucions.
Des de Junts pel Prat manifesten la seva voluntat de treballar per aclarir els fets des del respecte màxim a la presumpció d’innocència, així com als principis de transparència, bon govern i rendiment de comptes. (Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×