Junts pel Prat sol·licita la instal·lació de caixers als centres cívics i casals de gent gran
Publicado el 11 de febrero de 2022

Junts pel Prat ha demanat a l’Ajuntament del Prat la instal·lació de caixers automàtics als centres cívics i casals de gent gran de la ciutat per ajudar a la gent gran del Praten un context de tancament massiu de sucursals bancàries.

El grup polític de Junts pel Prat ha registrat un prec a l’Ajuntament del Prat sol·licitant la instal·lació de caixers als centres cívics i casals de gent gran amb l’objectiu d’apropar els serveis bancaris als ciutadans en un entorn segur i accessible, especialment aquells més afectats per l’exclusió financera i la bretxa digital, com és la gent gran.

Es tracta d’un col·lectiu que presenta majors dificultats de mobilitat i també en l’accés i domini de les noves tecnologies, de manera que es veu doblement afectat per aquesta problemàtica.La situació esdevé encara més crítica en el cas de la gent gran que viu sola i no pot gaudir de l’acompanyament i l’ajuda d’altres persones per efectuar molts d’aquests tràmits.

En un context tancament de sucursals bancàries que ja ha arribat al prop del 64% en els darrers anys, l’Ajuntament de Barcelona ha iniciat una prova pilot per a instal·lar caixers automàtics a diversos equipaments municipals com ara centres cívics i casals, amb l’objectiu d’oferir un espai segur i de proximitat en el que col·lectius com ara la gent gran, puguin realitzar les seves gestions amb tranquil·litat i normalitat.

Des de Junts pel Prat, emmarquen aquesta petició en una bateria de propostes que aniran presentant durant aquestes setmanes amb l’objectiu de fer front a l’exclusió financera d’aquells sectors de la població que pateixen més la desigualtat digital. (Nota de premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×