La Carxofa Prat protagonista a Alimentària
Publicado el 8 de abril de 2022

La iniciativa de la Cooperativa Agrícola del Prat de estar present a la Fira Alimentària ha donat un gran impuls a la joia dels nostres camps » La Carxofa Prat».

«Més KM 0, impossible» la Carxofa Prat presentada  a Alimentaria.

 La Cooperativa Agrícola valora de manera molt positiva la presència de la nostra entitat per primera vegada a Alimentaria BCN. La fira, celebrada del 4 al 7 d’abril, ha servit per donar a conèixer i posar en valor la Carxofa Prat i la feina de la pagesia pratenca al llarg de tot el cicle agrari. 

Compromís de les administracions amb la Carxofa Prat

Al llarg dels dies que s’ha celebrat Alimentaria són diverses les autoritats, clients i proveïdors que han passat per l’estand de la Cooperativa Agrícola a la zona de Mediterranean Foods. El President de la Generalitat, Pere Aragonès, i la Consellera d’Acció Climàtica i Medi Rural, Teresa Jordà, van conèixer de primera mà per què és tan bona la Carxofa Prat. També la Consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, va visitar l’estand per poder establir col·laboracions entre el sistema de presons i la tasca que duem a terme a Cooperativa.

També el secretari d’Alimentació de la Generalitat, Carmel Módol, i el president de PRODECA, Ramon Sentmartí, es van apropar per establir contactes i relació més directa entre pagesia i administració. Al llarg dels dies d’Alimentaria també s’ha rebut la visita del Regidor d’Agricultura de l’Ajuntament del Prat, Joaquim Bartolomé, del Tinent d’Alcalde de Desenvolupament Econòmic, Juan Carlos Moreno, i la Regidora de Comerç, Marina Garcia. 

Cuina en viu amb Carxofa Prat a Alimentaria

La Cooperativa Agrícola ha celebrat diverses accions per promocionar i donar a conèixer la Carxofa Prat, varietat blanca de Tudela, a tots els assistents a Alimentaria. D’entre aquests actes destaquen els showcookings amb diferents cuiners i pagesos explicant les virtuts de la Carxofa i la seva versatilitat a la cuina. Els cuiners Lola García (Lola’s Brunch), Mónica Escudero (El Comidista), Max Colombo (Xemei) i Albert Mendiola (Marimorena) han ofert classes magistrals de cuina al moment amb la Carxofa Prat acabada de collir.

Des de la Cooperativa es treballa per consolidar la seva presència al mercat metropolità i garantint sempre l’origen i la qualitat dels productes de proximitat i de temporada que treballen les quinze famílies pageses que en formen part. 

https://youtube.com/shorts/lbiDC0E1pRU?feature=share

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×