La Consellera Tània Verge, del Departament d’Igualtat i Feminismes, es reuneix amb les entitats Roda Blava i Orgull Potablava   
Publicado el 11 de abril de 2022

Aquest divendres 8 d’abril a la tarda, la Consellera Tània Verge, del Departament d’Igualtat i Feminismes del Govern de la Generalitat de Catalunya, va aprofitar la seva estada al Prat de Llobregat per reunir-se amb les entitats locals Roda Blava i Orgull Potablava.  

Amb Roda Blava, entitat de persones amb discapacitats físiques, van estar tractant la manca d’accessibilitat als equipaments i punts d’atenció a la ciutadania que diferents administracions tenen a la nostra ciutat. A aquesta trobada, Tània Verge va demanar col·laboració i informació, a les membres de Roda Blava que van participar, perquè informessin de males praxis i discriminacions que pogués patir el col·lectiu per posar-hi remei, al més aviat possible.  

Al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa, es va reunir amb l’entitat LGBTIQ+ Orgull Potablava on també va participar en Xavier Florensa, Director Gral. de Polítiques Públiques LGBTI+.  

Les persones representants de l’entitat LGBTIQ+ van posar damunt la taula l’avantprojecte de la Llei Trans i temes com els banys inclusius, l’obertura de nous centres de tractament a persones trans, més campanyes de detecció de malalties de transmissió sexual (ETS) i formació a les persones treballadores d’àmbits com salut, educació o seguretat en matèria LGBTIQ+. Abans de finalitzar la reunió, la Consellera Verge va convidar a l’entitat a participar en el Consell Nacional LGBTIQ+ que és l’espai de participació ciutadana en matèria de drets, deures i en matèria de no discriminació de les persones del col·lectiu.  (Nota de Premsa).

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×