La Cooperativa Agrícola del Prat comença la collita dels conreus d’estiu
Publicado el 14 de julio de 2021

El treball de la Cooperativa Agrícola del Prat i dels pagesos de la nostra ciutat continuen amb la collita dels conreus d’estiu que ens permeten gaudir dels nostres productes de proximitat.

La pagesia del Prat ja ha començat a collir els productes de temporada d’estiu als camps de conreu del Parc Agrari del Baix Llobregat. Seguint el cicle de conreus, és temps de tomàquets (de totes les varietats), albergínies, pebrots i carbassó. I ben aviat es començaran a collir les síndries i els famosos melons del Prat. Els melons del Prat, amb un punt de dolçor extra que els hi aporten les condicions del sòl del Delta del Llobregat, mantenen el seu prestigi a l’àrea de Barcelona.

Agustí García, president de la Cooperativa Agrícola del Prat destaca que: “La pagesia del Prat no conrea únicament carxofa. Hem de fugir d’aquesta idea del monocultiu. Seguim el cicle anual de l’horta i l’estiu és un moment àlgid de feina per tots nosaltres. La tradició del meló del Prat és llegendària i els tomàquets que collim tenen gust a tomàquet, com sempre s’han conreat”.

Demana producte de la Cooperativa!

Els productes collits pels socis de la Cooperativa Agrícola del Prat es poden comprar a les agrobotigues dels pagesos i a Mercabarna, on la Cooperativa els ofereix a restauradors i botigues de l’àrea de Barcelona. Precisament des de la Cooperativa es fa una crida a la ciutadania per tal que demani al seu establiment de confiança que compri el producte a la Cooperativa. D’aquesta manera es garanteix la qualitat, la proximitat i la supervivència de l’agricultura del Parc Agrari del Baix Llobregat.(Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×