«La gent del fang» Reclama al PSC del Prat que aclareixi la seva postura sobre l’aeroport
Publicado el 18 de enero de 2023

El col.lectiu pratenc, format majoritàriament per afins de El Prat en Comú, ha emès una nota de premsa a la que demana explicacions als socialistes pratencs, després de les declaracions de Salvador Illa a les que afirmava que tots els socialistes hi eran a favor.

Amb els companys del Prat, jo hi he parlat, i el PSC està a favor de l’ampliació de l’aeroport Josep Tarradellas-Barcelona-El Prat”. Així de rotund s’ha mostrat el primer secretari dels socialistes catalans, Salvador Illa, aquest divendres en declaracions al programa Cafè d’Idees, de Gemma Nierga. Responia així a una pregunta en la qual la periodista li recordava el posicionament contrari que ha adoptat el PSC del Prat a l’ampliació de l’aeroport, donant suport a mocions contra el projecte al plenari de l’Ajuntament. Davant d’això, des de la plataforma la Gent del Fang reclamen al PSC local que aclareixi quina és la seva postura: si, efectivament, defensen el Delta del Llobregat o, per contra, com diu Salvador Illa, estan a favor de l’ampliació de l’aeroport.

Aquesta ampliació, juntament amb l’impuls d’un macrocasino al Camp de Tarragona, són les exigències amb les què el PSC bloqueja l’aprovació de la proposta de pressupostos per a Catalunya. Una proposta expansiva que augmenta la inversió en matèries com la sanitat pública, i que preveu també invertir al Prat en la millora dels equipaments d’atenció primària i del centre cívic delta, a Sant Cosme.

Defensa de l’ampliació amb fake news

Segons aquest col.le tiu, Illa bloqueja aquesta proposta condicionant-la a què el Govern canviï la seva postura i doni suport a l’ampliació de l’aeroport, tal i com ha tornat a recordar divendres en la seva entrevista amb Gemma Nierga. Durant la seva intervenció, Illa ha difòs algunes dades falses sobre el debat entorn de l’ampliació de l’aeroport, afirmen els membres de la gent del fang.

també afirmen que «D’una banda, ha assegurat que municipis com Viladecans estan a favor del projecte, la qual cosa és falsa. Si bé l’alcalde d’aquella població és un ferm defensor del projecte, la seva postura xoca contra la que va adoptar el plenari municipal unànimement en contra del mateix a proposta d’ERC.»

I finalitzen dient «De l’altra, ha assegurat també que la majoria de la població catalana és partidària de l’ampliació. No és cert: una enquesta del Centre d’Estudis d’Opinió revela que una àmplia majoria del dels i les enquestades s’oposa al projecte, “encara que no tingui un impacte ambiental”: un 48.8% s’hi oposa mentre que tan sols un 30,8% hi està a favor.» (Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×