La pandemia vista per David Airob
Publicado el 25 de junio de 2021

Una exposició del reconegut fotoperiodista David Airob retrata en imatges com s’ha viscut al Prat la pandèmia des dels seus inicis.

La presentació de l’exposició serà el dimarts, 29 de juny, a les 12.30 h. Des del Cèntric Espai Cultural, David Airob farà una visita guiada per l’exposició, situada a l’aire lliure a la Plaça de Catalunya.

El temps de pandèmia ens ha fet viure situacions estranyes, difícils i també mostres de solidaritat excepcionals. Des de l’inici de l’estat d’alarma, el reconegut fotoperiodista de la ciutat, David Airob, va voler retratar com es vivia la pandèmia en el seu entorn més proper. El resultat d’aquest treball fotoperiodístic, desenvolupat durant més d’un any, es pot veure a l’exposició “Hores (tristes) de Prat”, que es presenta dimarts vinent, 29 de juny, a les 12.30 h.

La presentació d’aquesta exposició s’emmarca en el conjunt d’activitats que es desenvolupen al Prat per recuperar i mantenir la memòria dels temps de pandèmia, en un context en què ja comença a millorar la situació sanitària. Tot just aquest diumenge, 27 de juny, també té lloc a la ciutat un acte en record a les víctimes pratenques de la covid i de reconeixement a l’esforç i solidaritat de la ciutadania.

L’exposició es podrà visitar gratuïtament a la Plaça de Catalunya del Prat des de dilluns 28 de juny, tot i que la presentació oficial tindrà lloc l’endemà. (Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×