L’Aeroport del Prat opera 304 vols privats durant el Mobile World Congress
Publicado el 5 de marzo de 2022

L’aeroport recupera un 99% de les 307 operacions d’aviació privada realitzades al tancament de l’edició del 2019.

L’Aeroport del Prat ha operat 304 vols privats entre el 25 de febrer i el 3 de març, en el marc de l’operativa especial del Mobile World Congress (MWC). Aquesta xifra suposa una recuperació del 99% respecte a les 307 operacions d’aviació privada realitzades durant el mateix període de l’edició del 2019, que es va estendre entre el 22 i el 28 de febrer d’aquell any.

En relació a l’origen dels vols, els principals països de procedència han sigut França, el Regne Unit, Suïssa, Itàlia, els Estats Units i Alemanya.

Aquests vols privats s’han operat amb aeronaus de models tant de llarg abast, de tipus Bombardier i Gulsftream, com de curt abast, de tipus Embraer i Cessna.

Serveis Premium

Durant el congrés, les sales VIP de l’Aeroport han registrat un 73% més d’ocupació que en una setmana habitual. Coincidint amb el final del congrés, els dies 3 i 4 de març s’han realitzat accions per amenitzar l’estada dels congressistes a l’aeroport. En concret, les sales han comptat amb la presència d’un barista que ha preparat còctels per als usuaris, un tallador de productes ibèrics en viu amb degustació i, finalment, una presentació i degustació de productes vegans.

El carril ràpid per accedir als filtres de seguretat, servei anomenat Fast Lane, ha experimentat un increment del 84% en el nombre d’usuaris que contracten aquest servei respecte en una setmana habitual. Així mateix, la demanda del servei d’acompanyament personalitzat Meet&Assist ha incrementat un 50% en comparació amb una setmana tipus.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×